Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.

For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense. 

Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne. 

Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse. 

Læs hele historien på fodevarewatch.dk

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Bouillon trodser kritik og udvider

Torben Klitbos restaurantkæde Bouillon har vækst og udvidelse i sigte, selvom flere konkurrenter kopierer konceptet og kritikken har været højlydt.

Log ind