Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.
For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense.
Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne.
Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turismeidé vækker international interesse
26-08-2025
-
Millionløft skal styrke dansk gastronomi internationalt
26-08-2025
-
Restauranter venter vækst trods økonomisk usikkerhed
26-08-2025
-
København topper turismen med rekorder og luksushoteller
26-08-2025
-
Mødebranchen samles: Seks netværksdage på tværs af Danmark og Sverige
26-08-2025
-
Turistbranchen advarer mod ændring af skolernes sommerferie
26-08-2025
-
Københavnske hotelovernatninger drives af udenlandske gæster
26-08-2025
-
Femern-forsinkelse kan udskyde turismepotentiale
26-08-2025