Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forrige år nåede kæden akkurat i plus, og denne gang tjener kæden 1,4 millioner kroner. Det skriver Herning Folkeblad.
Direktør og medejer Jan Vinther Laursen, fortæller, at årets plus er ekstra imponerende, da man på kædeplan har brugt cirka otte millioner kroner på at automatisere processen med at lave spareribs.
Vi har været rigtig glade for den måde, vi har gjort det på, men det var tidligere et frosset produkt, som vi tøede op. I den proces mister man lidt god smag og kvalitet i produktet. Nu kan vi putte fersk gris ind i maskinen og få helt geniale spareribs ud, siger Jan Vinther Laursen.
I regnskabet kan man læse, at forventningerne til dette regnskabsår er et plus på mellem 13 og 16 millioner kroner.
Læs hele historien på herningfolkeblad.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry øgede omsætningen markant i Danmark i 2024
09-07-2025
-
Jensens Bøfhus fordobler underskud og trækker sig fra Sverige
09-07-2025
-
Undersøgelse: Optimisme blandt restauranter trods økonomiske udfordringer
09-07-2025
-
D’Angleterre fastholder millionoverskud trods renoveringer
09-07-2025
-
Brøndums Hotel jagter helårsgæster efter nyt underskud
09-07-2025
-
København oplever stor interesse efter international kåring
09-07-2025
-
Ikonisk politistation i København bliver til hotel
09-07-2025