Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forrige år nåede kæden akkurat i plus, og denne gang tjener kæden 1,4 millioner kroner. Det skriver Herning Folkeblad.
Direktør og medejer Jan Vinther Laursen, fortæller, at årets plus er ekstra imponerende, da man på kædeplan har brugt cirka otte millioner kroner på at automatisere processen med at lave spareribs.
Vi har været rigtig glade for den måde, vi har gjort det på, men det var tidligere et frosset produkt, som vi tøede op. I den proces mister man lidt god smag og kvalitet i produktet. Nu kan vi putte fersk gris ind i maskinen og få helt geniale spareribs ud, siger Jan Vinther Laursen.
I regnskabet kan man læse, at forventningerne til dette regnskabsår er et plus på mellem 13 og 16 millioner kroner.
Læs hele historien på herningfolkeblad.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025