Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jensens Bøfhus skal have flere af de gamle gæster tilbage og samtidig tiltrække nye kunder. Det skriver Finans.dk.
Det er en balancegang og en øvelse, som de to ejerfamilier har vurderet kræver nye kræfter, og ind i billedet træder Christian Hother Sørensen som ny bestyrelsesformand.
”Den væsentligste grund, til jeg kom ind i stolen her i Jensens Bøfhus, handler ikke om fødevarer. Det handler om min erfaring med forbrugere og at finde ud af, hvad der får folk til at købe, som de gør, og tilrettelægge salg og marketing derefter,” siger Christian Hother Sørensen.
Jensens Bøfhus havde et kriseår i 2022, havde et mindre men fortsat underskud i 2023, og nu skal brandet kickstartes. Første fase af den proces er nu overstået, ført an af nu tidligere bestyrelsesformand Christian Pagaard Junker, der stod for at spare og effektivisere.
Læs hele historien på finans.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025