Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Byggeriet af en ny Pincho Nation restaurant i det centrale Herning er netop gået i gang, og det er planen, at den 500 m2 store restaurant med plads 180 gæster åbner i slutningen af 2024. Bag etableringen står franchisetagerne Tommy Refshøj og Begitte Nyborg, der også driver Pincho Nation i Randers, og deres kompagnon Per Larsson, der i en årrække har haft ansvaret for madudvikling i Pincho Nation. Det skriver fødevareFokus.

Pincho Nation findes i dag i alle de nordiske lande med cirka 80 restauranter, hvoraf de fleste drives af franchisetagere. Åbningen af Herning bliver den 7.  Pincho Nation restaurant i Danmark, hvor man har været siden 2018. I dag er der to restauranter i København samt restauranter i Aarhus, Aalborg og Randers, mens man åbner i Odense til sommer.

Læs hele historien på fodevarefokus.dk

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind