Hos det nye Go Hotel med 127 værelser ved Kastrup Lufthavn benytter man bevidst ejendommens karakteristika til at give værelserne det præg, der har vist sig så ekstremt populært gennem Airbnb, fortæller adm. direktør Tim Tidman.

”For mig at se er det et andet segment, der bliver tiltrukket af Airbnb, og dette segment kan man selv tiltrække ved at tænke nogle andre ting ind i sit eget produkt,” siger Tim Tidman.

”Når vi nu bygger en ny fløj, vil det være en hel etage med værelser, som ikke er egentlige lejligheder, men som har et lille køkken. På den måde kan vi også tiltrække de gæster, som er lidt mere 'long stay'. Forskellen på et hotel og Airbnb er jo servicen - der er 24 timers betjening og rengøring hver dag. Men når gæster kommer i længere tid, kan der være nogle andre behov, f.eks. rengøring blot en gang om ugen,” uddyber han.

Ifølge Airbnb blev der sidste år formidlet ca. 900.000 lejeaftaler i Danmark via tjenesten. Dermed har den hurtigt opnået en meget signifikant del af markedet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne