Der er mange måder at håndtere en krise på. De fleste skruer ned for investeringerne og barberer omkostningerne væk. Go Hotel valgte en anden vej og overtog i foråret to hoteller på det kriseramte københavnske hotelmarked og fordoblede dermed det antal adresser, man driver forretning fra.

I dag har Go Hotel 523 værelser fordelt på to budgethoteller på Amager og to hoteller i den indre by: Hotel Ansgar og Hotel Saga.

General cluster manager i Go Hotel, Christopher Valentin, ser det som en stor fordel at have et diffentieret produkt. Det gør kæden mindre sårbar. De to hoteller på Amager har været mindre hårdt ramt af krisen end city-hotellerne. Til gengæld er der et stort potentiale i city-hotellerne, når København er tilbage på før-krise-niveau.

HORESTA besøger denne sommer en række hotelprofiler for at tage temperaturen på det københavnske hotelmarked. Et marked, der trods genåbning af grænser, indførelse af EU-pas og markant vækst i antal vaccinerede europæere, ser ind i endnu en sommer med belægningstal og REVPAR langt under normalen i årene før coronakrisen.

Under besøget hos Go Hotel spurgte vi Christopher Valentin, hvad kæden har gjort for at få gang i omsætningen under krisen:

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind