Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rikki Raahauge fra Kolding løb med sejren i europamesterskaberne for konferencekokke, Copper Skillet, hvor han repræsenterede Danmark i juniorkategorien for kokke under 26 år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Til daglig er kokken tilknyttet spa- og konferencehotellet Hotel Vejlefjord på fjerde år – og det er til stor glæde for hotellets direktør, Flemming Jakobsen.

“Vi er vildt stolte over at kunne præsentere en mesterkok som Rikki, der lever fuldt op til vores bestræbelser på alle niveauer. Hans mod på udfordringer og evne til at levere velsmag, også i pressede situationer, oplever vi hver dag. Det er guld værd for vores hotel, der har en hastigt voksende gæsteliste,” siger Flemming Jakobsen.

Rikki Raahauge skal til april forsvare Danmark i juniorkategorien i verdensmesterskaberne for konferencekokke i New Jersey.

Jordbunke kan stoppe milliondyr hoteludvidelse

Et kendt, jysk spahotel går med planer om at udvide sin spa og restaurant. Men en skråning på hotellets areal udfordrer planerne, for Miljøstyrelsen har indtil videre givet gult lys.

Log ind