Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Står den på masser af julefrokoster den kommende tid? Javel. Og du har tænkt dig at drikke dig plørefuld hver eneste gang? Jaså.
Men inden det kommer så vidt, er det tilladt at tænke sig om og lægge sig bare én ting på sinde: Tal ordentligt, ikke mindst til det personale, der sørger for, der hele tiden er mad og drikke at kaste sig over. Det er essensen i en landsdækkende kampagne som hotellernes og restauranternes brancheforening HORESTA har iværksat, skriver AvisenDanmark.dk.
“Når julefrokost-stemningen bliver blandet med alkohol, sker det desværre nogle gange, at personalet i restauranterne bliver udsat for forskellige former for grænseoverskridende adfærd fra gæsterne. Det kan være alt fra verbale overfusninger og respektløs opførsel til seksuel chikane. Det er selvfølgelig ikke i orden, for alle skal kunne gå trygt på arbejde og blive behandlet ordentligt uanset, hvor festlig stemningen bliver,” siger Pia E. Voss, der er administrerende direktør i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025