Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frederik Emil Havn er uddannet som kok på Sandgaarden i Søndervig, så det er på en måde en ring, der bliver sluttet, når han lørdag 25. marts rykker ind bag komfuret på Restaurant Nordic i Ringkøbing.
På Nordic skal Frederik Emil Havn tage over efter den nuværende direktør og chefkok, Nicklas Nielsen.
Efter endt uddannelse på Sandgaarden i Søndervig har Frederik Emil Havn siden været kok på Restaurant Under Klippen i Holstebro, hvorfra han fortsatte til en stilling som souschef på restaurant MeMu i Vejle.
I dag arbejder Frederik Emil Havn som køkkenchef på Cold Hand Winery i Randers.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Myndigheder åbner sag mod ulovligt Airbnb-netværk
14-08-2025
-
Clever åbner caféer i opgør med tankstationernes mad
14-08-2025
-
Stort projekt skal nytænke branchens uddannelser
14-08-2025
-
Flere danskere vil på aktiv ferie – især til fods
14-08-2025
-
Turisme i Blåvand splitter – men politisk opbakning består
14-08-2025
-
Gastromé vil forene gourmet og netværk
14-08-2025