Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frederik Emil Havn er uddannet som kok på Sandgaarden i Søndervig, så det er på en måde en ring, der bliver sluttet, når han lørdag 25. marts rykker ind bag komfuret på Restaurant Nordic i Ringkøbing.
På Nordic skal Frederik Emil Havn tage over efter den nuværende direktør og chefkok, Nicklas Nielsen.
Efter endt uddannelse på Sandgaarden i Søndervig har Frederik Emil Havn siden været kok på Restaurant Under Klippen i Holstebro, hvorfra han fortsatte til en stilling som souschef på restaurant MeMu i Vejle.
I dag arbejder Frederik Emil Havn som køkkenchef på Cold Hand Winery i Randers.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025