Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frederik Emil Havn er uddannet som kok på Sandgaarden i Søndervig, så det er på en måde en ring, der bliver sluttet, når han lørdag 25. marts rykker ind bag komfuret på Restaurant Nordic i Ringkøbing.
På Nordic skal Frederik Emil Havn tage over efter den nuværende direktør og chefkok, Nicklas Nielsen.
Efter endt uddannelse på Sandgaarden i Søndervig har Frederik Emil Havn siden været kok på Restaurant Under Klippen i Holstebro, hvorfra han fortsatte til en stilling som souschef på restaurant MeMu i Vejle.
I dag arbejder Frederik Emil Havn som køkkenchef på Cold Hand Winery i Randers.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025