Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) viser, at 37 pct. af alle jobopslag i hotel- og restaurantbranchen i Nordjylland enten ender helt uden en ny medarbejder til den ledige stilling, eller at virksomhederne må vælge en anden profil end den, de søgte. Det skriver Nordjyske.dk.
Tallene fra STAR viser også, at mere end to ud af tre hoteller og restauranter er nødt til at takke nej til at omsætte mere, fordi de ikke har personale nok til at løfte opgaverne. Det kender restaurant Vestvendt i Tranum alt til. Her fortæller den 34-årige indehaver, Jacob Devantier Severinsen, at virksomheden sagtens kunne sælge mere til turister og lokale i alle ugens dage, men at det pt. ikke er muligt, fordi han mangler mindst én kok og en ekstra hjælper i køkkenet.
“Jeg går selvfølgelig glip af penge, men mit mål er ikke at tjene styrtende på det her, men det vil da være fedt, hvis det kan løbe rundt året rundt, og jeg også kan få en lille løn selv”, siger Jacob Devantier Severinsen.
Læs hele historien på Nordjyske.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024