Michala Svane indtræder som medlem af bestyrelsen hos Sovino Brands, som er en af Københavns førende restaurantgrupper.

Med sig bringer hun solide kompetencer indenfor markedsføring, salg, og digital transformation samt erfaring fra nogle af de mest toneangivende brands i oplevelsesbranchen – herunder Tivoli.

”Michala Svane har skabt stærke resultater igennem hendes karriere, og vi ser meget frem til at drage nytte af hendes viden og kompetencer, når vi byder hende velkommen ombord på vores vækstrejse i Sovino Brands” siger Bo Rygaard, Bestyrelsesformand i Sovino Brands.

Michala Svane har mere end 20 års professionel erfaring fra store danske virksomheder. I oplevelsesbranchen har hun gjort sig bemærket i sin rolle som Senior Vice President i Tivoli, hvilket hun i 2020 blev kåret til Årets CMO for. Michala Svane sidder nu som CCO i Roskilde Festival samt bestrider andre bestyrelsesposter i oplevelsesbranchen.

”Jeg er meget glad for at blive en del af bestyrelsen hos Sovino Brands. Jeg glæder mig til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og de passionerede medarbejdere og til at bringe min erfaring inden for digitalisering og markedsføring i spil og bistå med at fremme Sovino Brands’ fortsatte vækst og succes.” siger Michala Svane.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Jacob er flyttet fra Aalborg til Tranum - Nu åbner han restaurant

Vestvendt er navnet på en ny restaurant, som snart kan byde gæster indenfor. 34-årige Jacob Devantier Severinsen overtog lokalerne i sidste uge, og endnu er der meget, der skal gøres, inden han kan slå dørene op for gæster, skriver Fjerritslev Ugeavis.

Log ind