Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Uden for de største byer er der blevet længere mellem taxaerne. Det er i hvert fald meldingen fra flere lokale i Odder, hvor der kun er én taxa tilbage i byen, skriver TV2.dk.

”Vi har kun én her i byen, som faktisk rigtig gider at servicere os, og han kan jo heller ikke være her hele tiden,” siger Jens Lysdal Mikkelsen, ejer af værtshuset El Paso i Odder.

Jens Lysdal Mikkelsen har selv tidligere kørt taxa, men i 2012 parkerede han for sidste gang taxaen efter 30 år som vognmand.

Læs hele historien her.

Se også

Ikonisk værtshus sat til salg

Står du på spring for at drive en beværtning i Nexø, er muligheden der nu. Bornholms Erhvervsmægler har nemlig fået Den Gyldne Hane til salg, skriver Tidende.dk.

Udsigt til liv i usælgeligt værtshus

Syv måneder efter, at Kirsten Ladehoff lukkede for ølhanerne i Kupéen i Nørre Aaby og satte stedet til salg for 1,6 millioner kroner, er der nu omsider udsigt til nyt liv i det vestfynske værtshus. Ejendommen er netop blevet lejet ud til det fynske restaurationsselskab CG Invest, der står bag omkring 20 værtshuse i Jylland og på Fyn, skriver JV.dk. CG Invest ApS er ejet af odenseaneren Christian Thiel Gørtz.

Log ind