Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mangel på arbejdskraft i hotelbranchen og arbejdsløse unge i Danmark. Det er to fluer, som Marienlyst Strandhotel nu søger at slå med et smæk, skriver Standby.dk.

Hotellet inviterer unge fra lokalområdet, der står udenfor arbejdsmarkedet, til frokost i samarbejde med Helsingør Kommune og Fredensborg Kommune.

Her bliver de unge vartet op med burgere og cola, mens ansatte fra Marienlyst Strandhotel fortæller de unge om mulighederne for en elevuddannelse som tjener, kok eller receptionist.

Marienlyst Strandhotel inviterer også alle unge i 9. og 10. klasse i Helsingør og Fredensborg Kommune og deres forældre på aftenbesøg, hvor de kan høre mere om hotellet som arbejds- og elevplads.

Hotellet håber, at aftenbesøgene kan inspirere flere unge til at tage sig en erhvervsuddannelse inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind