Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Søndag den 5. februar kl. 14 – 16 inviterer HimmerLand endnu engang til jobmesse for alle, der har lyst til at komme forbi og høre om de stillinger, som kunne være interessante for dem.

Siden 2020 er udviklingen i HimmerLand gået rigtig stærkt, og sidste år kunne nogle af resortet nye tilføjelser således åbne - nemlig 26 nye hotelværelser og et 20.000m2 stort sportsområde med padelbaner både inde og ude, kunstgræs fodboldbane, tennis og en streetbane.

I 2023 bliver HimmerLands nye multihal færdig, ligesom ekstra parkeringspladser, et privat feriehus til grupper m.m. og nye bowlingfaciliteter står klar. 

Sidste år afholdt HimmerLand for første gang jobmesse, hvilket var en stor succes, hvorfor det allerede er blevet besluttet at der hvert år, den første søndag i februar, er jobmesse i HimmerLand. Der er både mulighed for at høre nærmere om deltidsstillinger, fuldtidsstillinger og elevpladser til jobmessen.

Sidste år kom mere end 80 personer forbi til jobmesse, hvilket blev til hele 24 jobs.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind