Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Anika Madsen er et lysende talent på den gastronomiske himmel i Danmark, og i dag fylder hun bare 30 år. Hun er køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have, som åbnede i efteråret 2020 i den nyrenoverede bygning i hjertet af Frederiksberg, skriver Børsen.
Restauranten er en del af Meyerkoncernen, og selve Claus Meyer mødte hun til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem i 2019, hvor han var dommer, og hun deltog - med gris med nordisk barbecue.
"Jeg blev hurtigt forelsket i branchen. I måden man snakkede til hinanden på, måden, man havde hinandens ryg på. Jeg var ikke bare et sæt hænder, der kunne skrælle kartofler, men en del af noget større, en del af holdet," sagde hun til Berlingske sidste år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025