Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Anika Madsen er et lysende talent på den gastronomiske himmel i Danmark, og i dag fylder hun bare 30 år. Hun er køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have, som åbnede i efteråret 2020 i den nyrenoverede bygning i hjertet af Frederiksberg, skriver Børsen.
Restauranten er en del af Meyerkoncernen, og selve Claus Meyer mødte hun til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem i 2019, hvor han var dommer, og hun deltog - med gris med nordisk barbecue.
"Jeg blev hurtigt forelsket i branchen. I måden man snakkede til hinanden på, måden, man havde hinandens ryg på. Jeg var ikke bare et sæt hænder, der kunne skrælle kartofler, men en del af noget større, en del af holdet," sagde hun til Berlingske sidste år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025