Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er et stykke folkelig dansk kulturhistorie, som Ramesh Subedi de sidste år har været krumtap i, og som de danske udlændingemyndigheder nu vil rive ham ud af, skriver Politiken.
I dag er der klassisk dansk mad på menuen i Restaurant Klubben i Tove Ditlevsens Mindehave. De sidste fire år har 30-årige Ramesh Subedi fra Nepal stået i køkkenet og stegt svinehjerter, schnitzel med pommes sauté og sin personlige favorit: stegt flæsk med persillesovs. Men ikke længere.
Før jul fik han afslag på fortsat opholds- og arbejdstilladelse fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (Siri). Ramesh Subedi, hans højgravide hustru og deres lille søn skal inden 5. februar forlade Danmark.
Den 69-årige restauratør Daniella Dalsgård, der har drevet Restaurant Klubben i de historiske lokaler siden 1993, er både meget ked af det og rigtig vred. Hun mister sin betroede højre hånd, forklarer hun. Og hun kan ikke bare erstatte ham, fortæller hun med henvisning til den store arbejdskraftmangel i København.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025