Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sticks'n'Sushi indtog London for første gang i 2012 og har med sine nuværende 10 restauranter i og omkring den engelske hovedstad konsolideret sin plads som en favorit på den britiske sushiscene. Nu kan de britiske sushiselskere se frem til den karakteristiske Sticks'n'Sushi-oplevelse i helt nye omgivelser med lanceringen af mindst to nye restauranter i 2023, skriver FødevareFokus.dk.

I et ellers udfordrende marked har det forgangne år hos Sticks'n'Sushi budt på lanceringen af et nyt menukort, en helt ny visuel identitet, restaurantåbning i Berlin og ikke mindst flotte resultater på tværs af alle tre markeder i Danmark, Tyskland og UK.

”London har et enormt potentiale, og vi holder løbende øje med nye muligheder. Når vi skal åbne nye steder, specielt i udlandet, så ser vi meget på, hvad det er for et område, og hvordan vi kan skabe en oplevelse for gæsterne, der favner vores visuelle udtryk og samtidig har en reference til det lokale miljø. En restaurant skal passe ind i bybilledet, men samtidig stå som noget unikt, der afspejler vores DNA,” fortæller Andreas Karlsson, administrerende direktør hos Sticks'n'Sushi.

Læs hele historien her.

Log ind