Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. oktober overtog Scandic-kæden driften af Hotel Opus, som er ejet af Munkebjerg-gruppen. Han kom selv til 1. januar, og den første tid er blandt andet blevet brugt på at lære hotellet på godt at kende.
På tegnebrættet er en ny og mere uformel restaurant i stueplan ved siden af receptionen. Den får udgang til en stor terrasse, der i sommerhalvåret også vil kunne bruges af spisende gæster. Den nuværende restaurant på fjerde sal bliver bevaret, som den er, skriver ugeavisen Horsens Posten.
Nyt er også et større fitness-rum med et bredt udvalg af maskiner. Det er indrettet over for det gamle fitness-rum, mens de på hotellet lige nu pønser på, hvad det ledige lokale skal bruges til. Det kunne blive alt fra bordfodbold til bordtennis.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025