Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HimmerLands gæster er normalt ude efter lækker gastronomi, til konference eller på spaophold, men søndag eftermiddag mellem 14-16 var der også gæster, som kom af en helt anden årsag. For anden gang i historien kunne HR Business Partner Pia Søgaard, og godt 14 kollegaer fra HimmerLands mange forskellige områder, nemlig slå dørene op til jobmesse i HimmerLand.

”Sikke en succes. Jeg har svært ved at få armene ned over, at vi kan tiltrække så stor en nysgerrighed på et job i HimmerLand – jeg tror der har været over 100 forbi for at høre nærmere om vores forskellige stillinger,” siger Pia Søgaard og fortsætter:

”Jeg har mødt rigtig mange gode kandidater, og det er også det, jeg hører fra mine kollegaer. Og selvom det ikke er alle, vi kan tilbyde et job her og nu, så kan det være, der er en plads til dem, i takt med at flere af vores udvidelser åbner. Nu glæder jeg mig til at nærstudere alle ansøgningerne.

HR Business Partner Pia Søgaard regner med, at der vil blive lavet 30 jobs på baggrund af søndagens jobmesse.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind