Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.
Jonna Hald voksede op i Hinnerup, mens hendes mand kom fra København, men de to slog sig ned i Aarhus og blev med tiden et par, som mange århusianere kendte til.
Jonna Hald var køkkenhåndværker ind til benet og holdt sig for det meste bag sine gryder, mens Ulrik tog sig af gæsterne i restauranten. Hun vidste, hvordan man fik sovsen til at smage, mens han havde viden om servicering og servering, og de to var således et ukueligt makkerpar. Jonna Hald blev 77 år gammel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen henter svensk landechef til ekspansion
12-06-2025
-
Milling Hotels løfter resultatet med tocifret millionbeløb
12-06-2025
-
Ny filmrabat skal styrke dansk turisme og hotelbranchen
12-06-2025
-
Hoteller på Fyn forbereder sig på stor golfturnering i 2026
12-06-2025
-
København vil være Nordens vinterhovedstad
12-06-2025
-
Turistskat og Airbnb i fokus hos HORESTA på Folkemødet
12-06-2025
-
Airbnb-udlejning uden kontrol bekymrer i København
12-06-2025