Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Serveringerne er en gourmetrestaurant værdig, men omgivelserne er velkendte, for Bryan Francisco og Kasper Hedegaard laver haute cuisine i folks eget hjem. Det skriver Finans.dk.
”Gæsterne og ikke mindst værten sænker virkelig skuldrene, når det foregår i private rammer. Folk sidder i strømpesokker, fordi vi lige har taget spidsbelastningen af det iscenesatte, der følger med, når man er ude at spise,” fortæller Kasper Hedegaard.
Konceptet blev udviklet under corona og i tiden efter, hvor mange stadig var tilbageholdende med at gå ud og spise på restaurant.
”Vi hedder Black Sheep, og vi skal have flere får i flokken. Drømmen er et community af kokke, som gerne vil prøve noget andet end faste åbningstider og opleve mere frihed. Det vil også frigøre mere tid til os selv,” siger Kasper Hedegaard.
Læs hele historien på finans.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025