Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michael Nørtoft har arbejdet som kok og souschef hos mange førende restauranter i Danmark bl.a. Formel b, Restaurant Ti Trin Ned, Restaurant Lieffroy. Til daglig er Michael souschef hos Restaurant Geranium i København og skal nu være holdkaptajn for det danske kokkelandshold. Det skriver Dansk Gastronomisk Union i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at være sammen med de virkeligt dygtige og passionerede deltagere på Kokkelandsholdet både nye og gamle, som jeg har kendt i mange år. Jeg vil gøre min del til, at vi som hold kan vinde guld ude i verden og få super gode oplevelser sammen, og selvfølgelig til at vi som konkurrencehold kan være med til at trække opmærksomhed hjem til den gastronomiske scene i Danmark,” siger Michael Nørtoft.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind