Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michael Nørtoft har arbejdet som kok og souschef hos mange førende restauranter i Danmark bl.a. Formel b, Restaurant Ti Trin Ned, Restaurant Lieffroy. Til daglig er Michael souschef hos Restaurant Geranium i København og skal nu være holdkaptajn for det danske kokkelandshold. Det skriver Dansk Gastronomisk Union i en pressemeddelelse.
”Jeg glæder mig utroligt meget til at være sammen med de virkeligt dygtige og passionerede deltagere på Kokkelandsholdet både nye og gamle, som jeg har kendt i mange år. Jeg vil gøre min del til, at vi som hold kan vinde guld ude i verden og få super gode oplevelser sammen, og selvfølgelig til at vi som konkurrencehold kan være med til at trække opmærksomhed hjem til den gastronomiske scene i Danmark,” siger Michael Nørtoft.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025