Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Er du træt af at snakke med dem, du spiser middag med? Så har du nu muligheden for at spise i fred og ro på Pincho Nation.

Sådan lød budskabet på LinkedIn fra den svenske restaurantkæde den 1. april, og direktøren på dansk grund, Flemming Christophersen, delte med et glimt i øjet opslaget, som handlede om introduktionen af ”Silent dinners”.

”Vores nye Stille Zone er en fantastisk mulighed for dem, der foretrækker mere rolige omgivelser, så de kan spise og drikke i fred og ro”, skrev Pincho Nation og opfordrede til at dele opslaget med en introvert person, man kender.

Cirkusbygningen var også med på 1. april-legen.

Artiklen fortsætter under billedet


Virksomheden udsendte en pressemeddelelse, der fortalte, at den ikoniske bygning i det centrale København nu skal forvandles markant, efter at Cirkusbygningen i efteråret 2022 fik turistindustriens såkaldte Green Key-certificering - et bevis på, at Cirkusbygningen lever op til en række strikse miljøkrav.

”Det gør vi ved at få malet hele Cirkusbygningens smukke facade grøn, mens vi på det 1225 m2 kuppeltag etablerer en tagpark med vilde urter og blomster,” fortalte Cirkusbygningens CEO, Christian Sunn, i pressemeddelelsen, der var ledsaget af et fint billede af, hvordan bygningen kommer til at se ud i fremtiden.
Der er noget med, at man ikke skal tro på alt, hvad man læser – og slet ikke på den første dag i april….

Log ind