Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kokke- og tjenererhvervet står med lidt af en hovedpine for tiden. Lige nu er der ingen medarbejdere at finde - hverken faglærte eller ufaglærte, og oven i det er der er også stor mangel på elever.

Det bekræfter Aalborg Tech College, ifølge TV2/Nord. Erhvervsskolen i Aalborg kan til gengæld glæde sig over, at alle elever får praktikplads.

”De studerende, vi får ind, bliver hurtigt rekrutteret og får en læreplads. Vi har ingen i skolepraktik, så det viser jo, at de er efterspurgte. Typisk får vi også elever ind, som allerede har fundet læreplads, inden de begynder,” fortæller Annette Schou Christensen.

Læs hele historien på tv2nord.dk

Unge udgør rygraden i sommerens servicejob

Over 220.000 unge under 25 år tager sommeren i brug til at tjene penge og samle erfaring – især i hoteller og restauranter. HORESTA understreger betydningen af de unge i højsæsonen.

Log ind