Hvis du mangler arbejdskraft, eller kommer til det i den nærmeste tid, vil RAR Vestjylland gerne invitere dig til jobmatchdag, hvor du får mulighed for at møde din kommende medarbejder. 

Hvor og hvornår? 

Arrangementet finder sted mandag den 26. september fra kl. 10 – 12 på Hotel Fjordgaarden, Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing

De deltagende virksomheder har mulighed for opstilling af stande i tidsrummet kl. 8.30 – 10. Dørene åbnes for jobsøgere kl. 10. 

Hvordan?

På dagen har du og din virksomhed mulighed for at deltage med en stand og møde ukrainere, der gerne vil have et job. Målgruppen er primært kvinder, hvor et fåtal taler engelsk. Vi forventer, at I har konkrete jobåbninger med i jeres virksomhed, som ikke kræver stærke sprogkompetencer på dansk.

Tilmelding skal ske til Sirwa Palani‐Jafi på mail: [email protected] eller telefon: 72 22 36 38. 

Frist for tilmelding er mandag d. 19. september 2022 

En økonom og en ingeniør tager opvasken på Raadhuus Kafeen

I et lille siderum i køkkenet på Raadhuus Kafeen i Aarhus spuler Liudmyla Stoliar tallerkener, glas og bestik. For mindre end et år siden var den økonomiuddannede ukrainer marketingspecialist i Kharkiv. Som for millioner af ukrainere har krigen vendt op og ned på hendes tilværelse, og hun glæder sig nu over sin køkkentjans, hvor næste mål er at komme til at arbejde med maden, skriver Jyllands-Posten.

HORESTA Årsdag 2022: ”Efter travlt år banker usikkerheden på døren”

Efter to år med coronaudfordringer var der til HORESTA Årsdag en stemning af, at branchen omsider er sluppet ud af coronaens skygge. Men til gengæld melder der sig en usikkerhed omkring den økonomiske udvikling – og samtidig er der visse steder gevaldige udfordringer med at skaffe arbejdskraft, skriver Turisme.nu.

Log ind