Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

12 nye tjenerelever starter snart på en ny tjeneruddannelse på Campus Bornholm. Og flere tjenere er noget øen har brug for ifølge HORESTA Arbejdsgiverforening, skriver TV2 Bornholm.

”Vi syntes jo, det er godt at få nogle flere faglærte. Det er vi rigtig glade for. Og så er der også nogen herover, der har været i branchen i mange år og ikke har lyst til at tage over på skole på Sjælland, og nu har de muligheden for at tage uddannelsen her,” siger Gabriela Jantzen, der er næstformand hos HORESTA Arbejdsgiver Bornholm.

Uddannelsen er et såkaldt "turboforløb" på 18 ugers skoleundervisning med en afsluttende svendeprøve. Derfor skal man også opfylde nogle krav for at kunne søge ind på uddannelsen.

Læs hele historien her.

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind