Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det var to points, der skilte nummer 1 og nummer 2 i årets prisuddeling fra White Guide. Men med hele 39 ud af 40 mulige point for mad og 98 ud af 100 mulige totalpoint faldt valget på Alchemist som Årets Bedste Restaurant 2022 foran Noma og Geranium.

Traditionen tro uddeler White Guide hvert år særpriser til restauranter, kokke og tjenere, der fortjener en særlig anerkendelse for deres indsats. I år faldt hæderen til nedenstående fantastiske steder og personer.

Årets unge kokketalent:

Nomineret: Kristian Nurup Carstensen, Bühlmann - Magnus Brandenburg Carlsen, Alchemist – Elisabeth Madsen, Svinkløv Badehotel

Vinder: Elisabeth Madsen (Billedet herover)

Smag for skillingen:

Nomineret: Hærværk, Anarki, Prins

Vinder: Anarki

Årets oksekødsservering:

Nomineret: Henne Kirke by, Hesselet, Hærværk

Vinder: Hærværk

Årets Jan Restorff:

Nomineret: Team Geranium, Helle Lieffroy, Jesper Boelskifte

Vinder: Jesper Boelskifte

Årets bæredygtige:

Nomineret: Tri, Mota, Alouette

Vinder: Alouette

Årets vinoplevelse:

Nomineret: Syttende, Geranium, Levi

Vinder: Syttende

Årets Feelgood oplevelse:

Nomineret: Svinkløv Badehotel, Lieffroy, Mielcke & Hurtigkarl

Vinder: Lieffroy

Årets dessert oplevelse:

Nomineret: Geranium, Falsled Kro, Mota

Vinder: Mota

Årets snacks:

Nomineret: Lyst, Oké, á terre

Vinder: Lyst

Årets nye restaurant:

Nomineret: Tri, Domæne, Mark

Vinder: Tri

Landbrug & Fødevarers store konkurrence om at finde de bedste retter i kategorierne 'Årets ret med Gris', Årets ret med Fisk & Skaldyr' samt 'Årets ret med Økologisk Ost' blev samtidig afviklet med White Guides lancering.

Her løb Restaurant Resumé med prisen og checken for 'Årets ret med Gris'. Formel B løb med hæderen for 'Årets ret med Økologisk Ost', mens Svinkløv Badehotel får æren af at have præsteret 'Årets ret med Fisk og Skaldyr'.

Log ind