Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Take-away leverendøren Noahs gør sig klar til et 2023, der står i udvidelsens tegn. For nu er det kun én butik i Danmark. To er åbne i Thailand, hvor der er endnu en på vej. Men inden der er gået to til tre år, vil der være et tocifret antal af franchisebutikker med Noahs logo lige ved siden af Menys supermarkeder, skriver FødevareWatch.dk.
Idéen bag Noahs er simpel, fortæller stifter Daniel Baven: Restaurantindustrien står over for en revolution, som vil få flere til at spise convenience. Men i stedet for en færdigret i køledisken, så skal maden være frisk.
”Uanset hvor du er i verden, er markedet for færdigretter og nemme løsninger stødt stigende. Det er convenience, der leder markedsandelene. Men lige nu er de eksisterende rammer i branchen ikke gearet til at imødekomme efterspørgslen, så der er store muligheder,” siger Daniel Baven.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025