I mere end 20 år har kokken Per Thøstesen stået for at servicere de danske landsholdsspillere med god mad.  Men nu er det slut. Det oplyser kokken på sin Instagram-profil, skriver Bold.dk.

”Jeg har fået rigtig mange gode venner i fodboldverdenen. Har elsket det i samtlige tyve år. Tusind tak til alle dem, som jeg har mødt på min vej,” skriver Thøstesen blandt andet.

Per Thøstesen startede på det danske landshold i 2002.

Læs hele historien her.

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Ny GM ansat på Best Western hotel i København

Den danske hotelkoncern, Core Hospitality, udvider sit team med en ny kollega. Pia Nielsen har påtaget sig rollen som daglig leder i koncernens Best Western Plus ejendom nær Københavns Lufthavn. Pia Nielsen har 20+ års erfaring fra hotelbranchen, herunder sin seneste rolle som General Manager på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.

Log ind