Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Patrick Kryhlmann, som til daglig går på Paarup Skole sammen med hans fodboldkammerat Magnus Carstensen fra Korup Skole, prøvede i denne uge kræfter med restaurationsbranchen gennem et såkaldt karrierespil, udviklet af HORESTA og 3F, skriver Fyens.dk. De har sammen med Frederik VI's Hotel inviteret 9. klasse-elever fra fire odenseanske skoler til temauge om job i hotel- og restaurationsbranchen.

Gennem spillet, som har til hensigt at få flere unge til at gå i gang med en erhvervsuddannelse, prøver drengene kræfter med dilemmaer, man som tjener, kok eller receptionist oplever til hverdag.

Karrierespillet er blot et af mange initiativer for at gøre det mere tillokkende for unge at søge en erhvervsuddannelse. Og det virker til, at spillet måske har sendt et par elever i den retning. Magnus og Patrick har i hvert fald fået en større interesse for de arbejdsroller, de er blevet introduceret for.

”Fuck mand! Der er dårlig stemning ved bord 13! Hvad gør vi,” udbryder Magnus Carstensen, mens han tager sig til hovedet. Men det lykkedes drengene at få den gode stemning tilbage i karrierespillet. ”Bang, bang mand! Sådan!” råber Magnus Carstensen ud i lokalet og giver sin makker en high five.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2024

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2024 - Jylland

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind