Selv om det kun er et halvt år siden, den tidligere Michelin-kok Nicolas Min Jørgensen åbnede gourmetrestauranten Tri i Agger, så er det i høj grad blevet bemærket. Mandag aften blev Tri kåret som Årets nye restaurant ved en prisuddeling, som den nordiske restaurantguide White Guide stod for, skriver Nordjyske.

Arrangementet foregik på Axelborg i København, hvor de bedste danske restauranter blev hyldet. Restaurant Tri var ikke alene nomineret til prisen Årets nye restaurant, men også til prisen Årets bæredygtige.

”Hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg fuldstændig overrasket over, at vi efter så kort tid var nomineret i to kategorier, og så de to kategorier, vi vel at mærke helst ville være nomineret i,” siger Nicolas Min Jørgensen.

Læs hele historien her.

Mentaltræning ledte michelinkok til VM-guld

Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.

Log ind