Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kenneth Ammitzbøll har de seneste 15 år rejst rundt med sit arbejde i store dele af verden, og her er et utal af restaurantbesøg kogt ned til det, man nu kan få på Ox' N Fries i Viborg, skriver Viborg Folkeblad.

”Hvis jeg nogensinde skulle have mit eget sted, så skulle det være det bedste af det bedste. Jeg flyttede tilbage til Danmark i maj, og da det her sted var ledigt, synes jeg, at det passede rigtig godt til det, jeg vil. Og så kan det godt være, at familie og venner har frarådet mig at åbne noget i disse tider, men jeg tror på, at konceptet og viljen kan bære det,” siger Kenneth Ammitzbøll.

Som navnet afslører, så bliver oksekød og pomfritterne en væsentlig del af menukortet. Kødet bliver prisvindende sashikød fra kvæg i Finland, og Kenneth Ammitzbøll lægger særligt vægt på spisestedets "smashburger", hvor man bruger den særlige teknik med at banke oksekødet fladt på en varm pande.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind