Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til madmekkaet 27.-29. marts, bliver det til ti haller fyldt til bristepunktet med alt det nye og spændende inden for gastronomiens verden. Det kulinariske epicenter af en messe trakterer i år med nye oplevelsesuniverser, et rekordstort aktivitetsprogram og flere end 550 udstillere.
Foodexpo har med andre ord oplevet en stor velvilje og loyalitet fra alle involverede, og det er i dén grad noget, der vækker begejstring:
”Opbakningen til årets Foodexpo har været overordentlig flot, og vi er meget taknemmelige for det store, vedvarende engagement, som vi har oplevet hos udstillere og samarbejdspartnere selv efter tre coronaudsættelser. Det vidner om en helt særlig dedikation, som er altafgørende for, at vi nu står klar med en messe fuldt ud på niveau med tidligere,” konstaterer Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.
Og der bliver sandt for dyden noget at kaste sig over på årets Foodexpo, hvor aktivitetsprogrammet tæller over 100 aktiviteter spundet om foredrag, workshops og debatter samt ikke mindst fagkonkurrencer. I år er der 25 af slagsen, herunder både danmarks- og verdenspremierer, og på messen kåres eksempelvis landets bedste kok, tjener, bartender og pizzabager.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024