Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til madmekkaet 27.-29. marts, bliver det til ti haller fyldt til bristepunktet med alt det nye og spændende inden for gastronomiens verden. Det kulinariske epicenter af en messe trakterer i år med nye oplevelsesuniverser, et rekordstort aktivitetsprogram og flere end 550 udstillere.

 Foodexpo har med andre ord oplevet en stor velvilje og loyalitet fra alle involverede, og det er i dén grad noget, der vækker begejstring:

”Opbakningen til årets Foodexpo har været overordentlig flot, og vi er meget taknemmelige for det store, vedvarende engagement, som vi har oplevet hos udstillere og samarbejdspartnere selv efter tre coronaudsættelser. Det vidner om en helt særlig dedikation, som er altafgørende for, at vi nu står klar med en messe fuldt ud på niveau med tidligere,” konstaterer Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Og der bliver sandt for dyden noget at kaste sig over på årets Foodexpo, hvor aktivitetsprogrammet tæller over 100 aktiviteter spundet om foredrag, workshops og debatter samt ikke mindst fagkonkurrencer. I år er der 25 af slagsen, herunder både danmarks- og verdenspremierer, og på messen kåres eksempelvis landets bedste kok, tjener, bartender og pizzabager.

Læs hele historien her.

Tag med på messe: Formland Autumn med øget kulinarisk fokus

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Messedirektør Georg Sørensen: Pandemien kostede os 1.000 års erfaring

Adm. direktør Georg Sørensen lægger ikke skjul på, at coronapandemien har været den sværeste arbejdsopgave i arbejdslivet. Gennem 27 år har det budt på job som chef i oplevelsesvirksomheden MCH. Den omfatter alt fra messecenter og multiarena til et kongres- og kulturcenter i Herning, skriver JP/Finans.

Log ind