Når man tager ordet ”gastro” i sin mund, så smager det ikke ret meget af makrelsalat - ikke desto mindre kan man finde netop makrelsalat i køleskabet hos Gastro Mad & Bar i Hjørring. Det har dog en god forklaring: Folkene bag Hjørrings nye spisested knokler for at kunne åbne 3. juni, og så skal der jo lidt solid kost til undervejs, skriver Nordjyske.

Det er noget helt andet, der er på menuen, når Martin Møller og Morten Weinkouff slår dørene op til kvadratmetrene, der indtil for nylig husede Café Rod. På den nye gastro-pub er udgangspunktet simple, let genkendelige retter fra det meste af verden - lavet på gode råvarer.

Det kunne være pastaretter fra Italien, gormetburgere med inspiration fra staterne - eller en bøf bearnaise.

”I mange engelsk-sprogede lande er der en levende pubkultur, hvor man også kan få noget godt at spise, selv om klokken er ved at være lidt mange. Det vil vi gerne kunne tilbyde i Hjørring,” siger Martin Møller.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

Ringkøbings eksklusive kurbadshotel får ny direktør med stærk lederprofil

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden, hvor han vil drage stor nytte af sin mangeårige og bredt favnende erfaring. Senest har Ole Olsen været ansat som direktør for Lübker Golf og Spa Resort på Djursland. Han har tidligere haft ledelses- og driftsansvar for Ebeltoft Strand, hoteller i Scandic koncernen og Strawberry Hotels.

Log ind