Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når man tager ordet ”gastro” i sin mund, så smager det ikke ret meget af makrelsalat - ikke desto mindre kan man finde netop makrelsalat i køleskabet hos Gastro Mad & Bar i Hjørring. Det har dog en god forklaring: Folkene bag Hjørrings nye spisested knokler for at kunne åbne 3. juni, og så skal der jo lidt solid kost til undervejs, skriver Nordjyske.
Det er noget helt andet, der er på menuen, når Martin Møller og Morten Weinkouff slår dørene op til kvadratmetrene, der indtil for nylig husede Café Rod. På den nye gastro-pub er udgangspunktet simple, let genkendelige retter fra det meste af verden - lavet på gode råvarer.
Det kunne være pastaretter fra Italien, gormetburgere med inspiration fra staterne - eller en bøf bearnaise.
”I mange engelsk-sprogede lande er der en levende pubkultur, hvor man også kan få noget godt at spise, selv om klokken er ved at være lidt mange. Det vil vi gerne kunne tilbyde i Hjørring,” siger Martin Møller.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025