Da svenske Anna Käll med udgangen af april sidste år sagde pænt farvel til København, var hendes nye job i hjembyen Lund, nordøst for Malmø. I Lund skulle hun være Destination & Property-manager for de over 60 butikker i Nova Lund shopping mall, skriver Standby.dk.

Men nu stopper Anna Käll i sit nye job. Fra sidst i august skal hun i stedet være dobbelt hoteldirektør, dels for Grand Hotel med 83 værelser og suiter, samt dets søsterhotel, Hotel Lundia med 97 værelser.

Anna Käll blev i starten af 2015 hentet fra stillingen som director of operations på det daværende Hilton Copenhagen Airport til jobbet som direktør for Copenhagen Hotel. Ligeledes fik hun i 2020 også ansvaret for Bella Sky-hotellet ved Bella Center.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind