Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 2014 begyndte 62-årige Karen Hald sammen med sin mand at udleje værelser i deres hus i nærheden af Halkær i forbindelse med golfturneringen Made In Himmerland. Det er siden blevet til Koppes Mølle Bed&Breakfast, og det har været så stor en succes, at stedet nu bliver udvidet med noget helt nyt, skriver Nordjyske.

”Fra 2020 til 2021 har vi fordoblet overnatningsantallet, så det går rigtig godt. Det var faktisk de tre værelser, vi har haft hele tiden, og nu kan de ikke bære mere, og så er det jo heldigt, at vi bygger noget mere,” fortæller Karen Hald. Det er dog ikke helt almindelige værelser, som Koppes Mølle Bed&Breakfast bliver udvidet med. Det er to shelterhytter og et orangeri, hvor man fremover får mulighed for at overnatte tæt på naturen.

Når man befinder sig på Koppes Mølle Bed&Breakfast, er der forskellige aktiviteter, man kan kaste sig over.  Man kan for eksempel tage på en guidet tur i lokalområdet med Karen, som for nylig har taget en uddannelse som friluftsvejleder. Der er blandt andet mulighed for at komme med på bæversafari. Man kan også deltage i træsnitningsworkshops, som Karen også faciliterer.

Læs hele historien her.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind