BonBon-Land fik i 2021 et overskud på lidt over 3 millioner kroner. Det er direktør Lars Fahlmann med egne ord er "ekstremt glad" for at kunne præsentere, fortæller TV Øst.

”Det betyder selvfølgelig rigtig meget, og vi ser det som et udtryk for, at den strategi, vi har lagt, er ved at lykkes. Vi har valgt, at vi hellere vil opgradere parken, arbejde med vores image og i det hele taget hæve niveau blandt det, vi har, i stedet for at investere i nye, store rutsjebaner,” siger han til TV2 ØST.

Det betyder dog ikke, at der mangler store ambitioner for fremtiden. Parken arbejder lige nu med en femårsplan, der især handler om at forbedre parkens generelle tilstand og branding, men på den lange bane er det også planen, at der igen skal nye, store forlystelser til.

Læs hele historien her.

Legoland har overvundet coronakrisen

Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Log ind