Det var en glad og stolt Torsten Vildgaard, der efter mere end fire timers hårdt arbejde i køkkenet kunne hæve Sol Over Gudhjem-trofæet og kalde sig vinder af hovedkonkurrencen i Sol over Gudhjem 2022. Vildgaard modtog en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin blev en flot nr. to, David Fischer fik tredjepladsen og sidste års vinder Andreas T. Møller tog fjerdepladsen.

Vinderen, Torsten Vildgaard, sagde umiddelbart efter konkurrencen:

“Jeg er ovenud lykkelig og glad for at vinde dette års Sol over Gudhjem. Jeg har kæmpe respekt for de andre kokke i feltet, og det var en stor ære at kæmpe med lige præcis dem. Jeg har jo været i branchen i mange år og stillet op i mange konkurrencer, men det er efterhånden nogle år siden. Derfor er jeg selvfølgelig ekstra glad for at vinde i dag. Der er en helt speciel stemning her på havnen, og det var en helt fantastisk oplevelse at være med."

Tidligere på dagen vandt Mikkel Maarbjerg og Daniel Kruse Dessertkonkurrencen, hvor man for første gang dystede i par. Vinderholdet var oppe imod et stærkt felt af dessertkokke, Bent Stiansen og Per Hallundbæk, Hans Beck Thomsen og Thomas Pasfall.

Læs hele historien her.

Tag med på messe: Formland Autumn med øget kulinarisk fokus

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Log ind