Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at været aflyst i 2020 og 2021 vil Danmarks største konkurrence for kokke, Sol over Gudhjem, i denne weekend endnu en gang være at finde på havnen i den nordøstlige by på Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem til FødevareWatch.dk.
Ved konkurrencen, der er nummer 13 i rækken, skal en række professionelle kokke fra nær og fjern i år dyste om, hvem der kan lave de bedste retter inden for kategorierne mad, drikke, konfekture og innovation.
Vinderen af konkurrencen i 2021, Andreas T. Møller fra Restaurant Møntergade i København, skal i hovedkonkurrencen forsvare sin titel over for de andre deltagere. De består af Nick Curtin fra Amager-restauranten Alouette, tidligere kreativ chef og manager på Noma Torsten Vildgaard og David Fischer, der driver pastarestauranten Hos Fischer på Østerbro.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025