Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det var corona, der lukkede restauranten i Den Gamle Arrest i Ribe. Derfor skulle restauranten have været åbnet igen i foråret, senest 1. maj. Men nu bliver det sommer, før det kan ske. Og det bliver den 1. juni. Men først fra den 21. juni bliver der åbnet i køkkenet til aftenspisning.

Årsagen til forsinkelsen er mangel på arbejdskraft. Restauratør Tobias Skovmose har ganske enkelt ikke været i stand til at skaffe en kok, så køkkenet på Den Gamle Arrest kan lave maden selv fra bunden.

”Vi har haft overnattende gæster på Arresten, men maden har vi serveret på Kolvig,” forklarer Tobias Skovmose, der forsøger at holde hus med de faglærte, han har.

Men nu er det lykkedes med godt en måneds forsinkelse. En tidligere elev hos Tobias Skovmose, 29-årige Simon Backhausen, styrer køkkenet fra 1. juni.

Læs hele historien her.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind