Får medarbejderne på HORESTAs overenskomster problemer med for eksempel ryggen i sommerferien, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.

De behøver ikke en henvisning fra lægen, og der er fri adgang til behandlinger uanset, om problemerne er opstået gennem arbej-det eller i fritiden.

Online Læge og Online Psykolog

I sundhedsordningen har medarbejderne også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor de – via video – kan tale med en læge eller psykolog. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app eller via pension.dk.

Læs mere om mulighederne i sundhedsordningen på www.pension.dk/sundhed.

Rekonstrueret dansk badehotel kom godt fra start

”Vores restaurant er utroligt populær, så bordreservation er absolut påkrævet,” står der på Bandholm Badehotels hjemmeside. Hotellet var tidligere på året gennem en meget omtalt konkurs. Den endte med nye ejere i form af erfarne erhvervsfolk fra hotelbranchen. I spidsen for de nye ejere er Allan L. Agerholm, bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment og tidligere koncernchef i Bella Center-gruppen, fortæller Standby.dk.

Mange booker designersuite på københavnerhotel

Familieejede danske Absalon Hotel Group med 343 værelser på sine tre hoteller på Vesterbro – Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen – kører i denne tid med en gennemsnitlig belægning på op mod 95 procent. Det siger administrerende direktør Karen Nedergaard, tredje generation i spidsen for hotelgruppen, til STANDBY.DK.

Send medarbejderne på efteruddannelse med tilskud

Med tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond samt VEU-godtgørelse har I mulighed for at få lønkompensation, når I sender med-arbejderne på efteruddannelse.

Log ind