”Jeg opdaterer vejrudsigterne konstant, det er det, jeg har allermest travlt med lige nu,” siger Kasper Fogh Hansen. Han er bestyrelsesformand for Madens Folkemøde, og mener ikke, der er er ret meget mere han kan gøre, inden de første af flere tusinde besøgende kommer til Engestofte Gods på Lolland her til formiddag, skriver FødevareWatch.dk.

Kasper Fogh Hansen håber at samle i omegnen af 8000 mennesker over de kommende to dage, men i virkeligheden mener han ikke, der er meget at grine af i fødevarebranchen for tiden.

”Fødevarekrisen og klimakrisen rammer sammen lige nu og det er virkelig alvorligt. Det er jo et fødevaresystem for milliarder af mennesker, der er alvorligt truet, og det er helt katastrofalt,” siger han.

Læs hele historien her.

Folkemødet: HORESTA stiller skarpt på branchens udfordringer

Folkemødet i Allinge er stedet, hvor politiske dagsordener kan diskuteres i andre og mere uformelle rammer. HORESTA deltager igen i år, og organisationen er blandt andet værter for debatter om fødevarekrisen og dansk turismes styrkeposition på bæredygtighed samt erhvervets konkurrencekraft.

Log ind