Sæsonen 2022 ser ud til at blive noget helt særligt for feriebranchen. Efter to års pandemi og deraf ustabil drift er branchen ved at komme tilbage på sporet med udsigt til rekordtal. Sådan ser det ud hos ferieparkkæden, Landal GreenParks, der har syv ferieparker i Danmark og driver 110 ferieparker fordelt i ni europæiske lande.

2019 var det hidtil bedste år i Landal Danmarks historie, men nu ser det allerede ud til, at 2022 overgår det med flere længder. Ferieparkkæden har nemlig allerede 45% flere danske bookinger til både danske og udenlandske parker sammenlignet med 2019.

”Vi ser en ekstrem stor efterspørgsel efter særligt weekendferier og sommerferien, og tendensen med flere hverdagsferier i lavsæsonen, som blomstrede under pandemien, er fortsat ind i 2022. Ligeledes kan vi se, at der er en øget rejselyst blandt danskere til vores udenlandske ferieparker. Både før, under og efter sommerferien ser vi rigtig stor vækst og sender dobbelt så mange danske gæster til vores udenlandske parker end i 2019”, siger Kent Lodberg, der er salg- og marketing manager hos Landal GreenParks Danmark.

Læs hele historien her.

PensionDanmarks sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får medarbejderne på HORESTAs overenskomster problemer med for eksempel ryggen i sommerferien, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.

To millioner gæster hos sønderjysk hovedattraktion

Der ventede Anna Høegh Larsen og hendes bedsteforældre noget af en overraskelse, da de i sidste weekend ankom til Universe Science Park i Nordborg. Da den 8-årige Anna scannede sin billet, begyndte Broager Frivillige Brandværnsorkester pludseligt at spille. Det skyldtes, at Anna Høegh Larsen var gæst nummer to millioner, der har besøgt den sønderjyske oplevelsespark, siden den åbnede i 2005.

Log ind