Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom den tostjernede Michelin-restaurant Alchemist har en venteliste med flere tusinde tålmodige gæster, har den ikke de seneste fire år lavet overskud. Regnskabet fra 2021 viser et underskud på 15 millioner, skriver EB.dk.
Under coronakrisen i 2020 tabte Alchemist over 16 millioner, i 2019 lød underskuddet på lige knap 19 millioner, og i 2018 lød underskuddet på 13 millioner. Det seneste regnskab for 2021 viser et underskud på 15 millioner.
For mange ligner det en dårlig forretning, men ifølge medejer Lars Seier er det helt forventet.
”I virkeligheden har det intet med driften at gøre. Det er udelukkende på grund af den oprindelige meget store investering i at bygge restauranten. Regnskabsmæssigt afskrives denne investering over mange år og vil fortsætte flere år ud i fremtiden, uanset hvor godt driften udvikler sig,” siger Lars Seier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025