Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torsdag 18. august kl. 15 åbner Madland Festival 2022 i fællesskab med Street Food om Søerne i København, hvor du også kan opleve et tankevækkende og lærerigt gentænksmarked med bud på fremtidens mad- og måltidskultur.

Streetfood om Søerne har holdt en ufrivillig pause på to år på grund af corona, men er nu tilbage i stærk form med en mangfoldig madscene, der byder på en lang række interessante og velsmagende madiværksættere, mindre restauranter og større gastronomer.

Madland Festival 2022 byder på samtale, oplevelser og fælles måltider. En inspirationsdag om klima- og maddannelse i skolehaverne hos Haver til Maver og Klimaambassaden, Foodprint Nordics pop up-middag for den regenerative jordbrugsbevægelse hos Simple Fast, gårdbesøg til den bynære Seerupgaard, Høstfest på Lerbjerggård - Rødder x Andelsgarde og meget andet.

Læs mere på Madlands hjemmeside.

Madfestival får ny direktør

1. januar 2023 sætter Katja Seerup Clausen sig i direktørstolen hos Copenhagen Cooking-festivalen. Hun kommer fra en karriere i og omkring restaurationsbranchen, hvor hun blandt andet har været vicedirektør på Restaurant Alchemist, skriver FødevareWatch.dk.

Hillerød Madmarked lukker

Hillerød Madmarked lukker midlertidigt. Det oplyser madmarkedets bestyrelsesformand Thomas Elong i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

Log ind