Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torsdag 18. august kl. 15 åbner Madland Festival 2022 i fællesskab med Street Food om Søerne i København, hvor du også kan opleve et tankevækkende og lærerigt gentænksmarked med bud på fremtidens mad- og måltidskultur.

Streetfood om Søerne har holdt en ufrivillig pause på to år på grund af corona, men er nu tilbage i stærk form med en mangfoldig madscene, der byder på en lang række interessante og velsmagende madiværksættere, mindre restauranter og større gastronomer.

Madland Festival 2022 byder på samtale, oplevelser og fælles måltider. En inspirationsdag om klima- og maddannelse i skolehaverne hos Haver til Maver og Klimaambassaden, Foodprint Nordics pop up-middag for den regenerative jordbrugsbevægelse hos Simple Fast, gårdbesøg til den bynære Seerupgaard, Høstfest på Lerbjerggård - Rødder x Andelsgarde og meget andet.

Læs mere på Madlands hjemmeside.

Fødevarestyrelsen har fokus på madboder og madvogne

Festivalsæsonen er skudt i gang og Fødevarestyrelsen har indledt en række stikprøvekontroller forud for sommerens festivaler og markeder, hvor fokusset særligt er på madboder, food trucks og gadekøkkener.

EM i street food leder efter partnere i København

Næste år kan hovedstaden komme til at lægge brosten til europamesterskabet i street food. En britisk gastrojournalist arbejder for at få konkurrencen til Danmark, og leder efter lokale samarbejdspartnere til det store event.

Log ind