I 2021 manglede restaurationsbranchen igen hænder, hvilket også satte sit aftryk på Restaurant Flammen, der måtte udskyde to restaurantåbninger. Den situation skal meget gerne undgås i 2022, skriver FødevareWatch.dk.

”2021 gav også en lærestreg ift. hvor svært det kan være at skaffe og fastholde medarbejdere. Så det vil vi rigtig gerne sikre, at vi er bedre til i 2022, da vi ved, at der er kamp om medarbejderne i denne branche,” siger Piet Klein, der er adm. direktør i Restaurant Flammen.

De seneste år er strategien ”Flammen i dit liv” gradvist blevet justeret og tilpasset. Det er også noget, der har været absolut nødvendigt for restaurantkæden, der har set store udfordringer med tre nedlukninger på to år. Det har bl.a. ført til, at kæden vil starte et nyt forretningsben indenfor catering, som Piet Klein tidligere har fortalt til FødevareWatch.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

På trods af jobfest mangler hoteller og restauranter hænder

Efter at have været hårdt ramt under corona er der igen godt med gæster på de danske hoteller og restauranter. Flere steder kan det imidlertid være svært at følge med. Også selv om der er blevet ansat masser af personale de seneste måneder, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind