I 2021 manglede restaurationsbranchen igen hænder, hvilket også satte sit aftryk på Restaurant Flammen, der måtte udskyde to restaurantåbninger. Den situation skal meget gerne undgås i 2022, skriver FødevareWatch.dk.
”2021 gav også en lærestreg ift. hvor svært det kan være at skaffe og fastholde medarbejdere. Så det vil vi rigtig gerne sikre, at vi er bedre til i 2022, da vi ved, at der er kamp om medarbejderne i denne branche,” siger Piet Klein, der er adm. direktør i Restaurant Flammen.
De seneste år er strategien ”Flammen i dit liv” gradvist blevet justeret og tilpasset. Det er også noget, der har været absolut nødvendigt for restaurantkæden, der har set store udfordringer med tre nedlukninger på to år. Det har bl.a. ført til, at kæden vil starte et nyt forretningsben indenfor catering, som Piet Klein tidligere har fortalt til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år
01-07-2022
-
10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"
01-07-2022
-
Milling Hotels kommer godt ud af 2021
01-07-2022
-
Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs
01-07-2022
-
Hotel Norden indvier ny stor terrasse
01-07-2022
-
Hjemløse anmelder gourmetrestauranter
01-07-2022
-
Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør
01-07-2022
-
Just Eat Takeaway hæver prisen for partnere i Europa
01-07-2022