Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2021 manglede restaurationsbranchen igen hænder, hvilket også satte sit aftryk på Restaurant Flammen, der måtte udskyde to restaurantåbninger. Den situation skal meget gerne undgås i 2022, skriver FødevareWatch.dk.
”2021 gav også en lærestreg ift. hvor svært det kan være at skaffe og fastholde medarbejdere. Så det vil vi rigtig gerne sikre, at vi er bedre til i 2022, da vi ved, at der er kamp om medarbejderne i denne branche,” siger Piet Klein, der er adm. direktør i Restaurant Flammen.
De seneste år er strategien ”Flammen i dit liv” gradvist blevet justeret og tilpasset. Det er også noget, der har været absolut nødvendigt for restaurantkæden, der har set store udfordringer med tre nedlukninger på to år. Det har bl.a. ført til, at kæden vil starte et nyt forretningsben indenfor catering, som Piet Klein tidligere har fortalt til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025