Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det bør ikke være politikerne, men arbejdsmarkedets parter, der sætter sig ned og forhandler en ny aftale om mere udenlandsk arbejdskraft på plads. Sådan lyder meldingen fra 3F-formand Per Christensen, efter statsminister Mette Frederiksen (S) har åbnet for at diskutere bl.a. en lavere beløbsgrænse for at hente udlændinge til Danmark, skriver Børsen.

Trods den åbne invitation fra 3F’s formand, vækker forslaget om en ny trepartsforhandling ikke lutter begejstring i Dansk Arbejdsgiverforening.

“Efterårets aftale blev meget lille, og det skyldtes ikke manglende velvilje fra vores side, kan jeg roligt sige. At forestille sig, at vi nu tre måneder senere skal til at forhandle en ny trepart – så synes jeg hellere, man skal se til det politiske spor, der ligger, og som jo er i gang,” siger adm. direktør Jacob Holbraad.

Læs hele historien her.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind