Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den grønne omstilling skal vi spise os til. Det står klart efter den seneste rapport fra Klimarådet, som rådgiver regeringen om løsninger for at sikre en bæredygtig fremtid. En fjerdedel af vores samlede klimabelastning stammer fra den mad, vi spiser, derfor er maden et godt sted at sætte ind, hvis vi skal leve mere klimavenligt.
I de nye kostråd spiller korn en væsentlig rolle i løsningen på den bæredygtige udvikling af køkkener landet rundt. Og det vil Kornets Hus nu give inspiration til, hvordan man kan implementere.
Siden Kornets Hus åbnede i maj 2021, har mere end 17.000 gæster besøgt og fået ny viden og inspiration om kornets kulinariske- og ernæringsmæssige kvaliteter. Skoleklasser, lokale borgere og turister har deltaget i alt fra nørdede surdejskurser til pizza-workshops med fokus på fuldkorn. Kurserne har dermed givet både store og små fornemmelse for kornets kvaliteter og potentialer.
Nu får landets madprofessionelle også muligheden for at få et unikt indblik i kornets verden, når huset lancerer tre nye kursusprogrammer, som udforsker kornets rolle og muligheder i både køkkener og bagerier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025